Hi again!

Genom att registera får du möjligheten att diskutera, skicka in ansökningar, överklaga samt att dela och skicka privata meddelanden till andra LennartBladh älskare.

Registera dig nu!

Vi är LennartBladh Network

För ett tag sedan annoncerade vi att vi kommer att öppna en ny minecraft server från MultiPvPs håll, om ni vill läsa den fullständiga historian och förstå vad vi pratar om fullt ut - läs på MultiPvP och LBNs DC.

LennartBladh Network är en gemenskap som skapades för att hylla Lennart Bladh, i.o.m. hans bortgång den 24:e September 2019. Här kommer finnas mycket kul att göra, just nu är vi bara i skapandet av detta och varken discorden /forumet eller minecraft servern är helt klar utan det är mycket utveckling som vi kommer göra. Discorden är öppen och är på gång, vi är ett växande community som bara växer och växer med alla Lennart Bladh älskare och vi enas tillsammans för att hylla legenden här på - Discorden - Forumet -Kommande Minecraft Servern.

Forumet är för närvarande ett dödsbo som vi håller på fräscha upp, så att det kan finnas massa gamla saker här som kommer plockas bort stegvis och forumet kommer att få massa fina Lennart Funktioner när det är klart!

Gå självklart med i discorden om det inte gjorts - https://discord.gg/Dr8hYn7

Ha en fin dag
Bye Againmaxresdefault.jpg
 

Comments

Top Bottom